Livrarea

COSTURI DE TRANSPORT

networkbay.ro livrează comenzile pe tot teritoriul României. Livrările prin curierat se vor face cu firma "FAN CURIER" iar costul minim de transport este de 19,54 lei fără TVA, pentru destinațiile în care firma de curierat are punct de lucru sau pentru care nu percepe kilometrii suplimentari și pentru coletele cu greutatea mai mică de un kilogram. Costul de transport afișat în coșul de cumpărături are inclus și costul de ramburs, în situația în care optați pentru această modalitate de plată. Pentru localitatea București, transportul comenzilor efectuate va fi gratuit. De asemenea puteți ridica produsele comandate personal de la sediul nostru din Strada Orzari nr. 61, Sector 2, București.


TERMENE DE LIVRARE

Termenul de livrare standard este de 1-2 zile lucrătoare din momentul în care a fost primită comanda. Cu excepție acest termen se poate prelungi cu o zi lucrătoare sau mai multe în funcție de evoluția stocului în momentul în care ați transmis comanda. Întârzieri la livrare mai pot apărea fără voia noastră sau a firmei de curierat din diverse motive (condiții meteo, trafic, etc). Un consultant networkbay.ro va lua legatura cu dumneavoastră și vă va informa despre oricare situație care se abate de la condițiile standard prezentate pe site.
Firma de Curierat are program în cele mai multe puncte de lucru de luni până vineri între orele 9:00 – 18:00 și sâmbătă între 08:30 și 13:00. Livrările se pot face la adresa de domiciliu sau la altă adresă specificată de dumneavoastră și se vor face în timpul programului.
Totodată comenzile se pot ridica de la sediu firmei de Curierat dacă doriți și ați specificat acest lucru în prealabil.